Lezing ‘Hoe gaan we verder tijdens en na de huidige crisis?’ (Hoe stap je uit de Controle-Matrix?)

Al vele duizenden jaren bevinden we ons in een piramidale samenleving. Dit aloude model begint te wankelen nu steeds meer mensen zich bewust worden van dit onderdrukkende systeem waarin de menselijke ziel slechts telt als een instrument waaraan geld en macht onttrokken wordt (ten behoeve van een kleine elite).

Hoe kunnen we uit die piramidale structuur stappen en een nieuwe samenleving opzetten op basis van liefde en verbinding met elkaar en Moeder Aarde? Hoe keren we terug naar menselijke en natuurlijke waarden waarin niet angst en schaarste, maar verbinding en overvloed de sleutelwoorden zijn? En wat kunnen de valkuilen of obstakels zijn?

Er is slechts één geheim waarvan de matrix ons af wil houden: wijzelf zijn de goden op wie we wachten. Want mensen zijn naast schepsels ook scheppers. Wat gaan we scheppen?

Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming en wie stuurt dit aan? Hoe zie jij de toekomst voor onze kinderen?
De eigenlijke vraag die Peter ons wil voorhouden is: wie zijn wij als mensen en wat is onze kracht?

Een lezing waarin niet slechts het grote plaatje wordt geschetst, maar ook veel praktische info wordt gedeeld. Deze keer veel info over hoe mind control werkt en hoe ons DNA een computerprogramma is dat we zelf kunnen bijstellen.

Over Peter
Peter Toonen (Hilvarenbeek, 1958) is trainer, coach, inspirator, verteller en schrijver.
Hij heeft een praktijk als energetisch coach en geeft workshops waarin je zelfhelend vermogen ontwikkeld wordt. Hij studeerde andragogie aan de Universiteit Utrecht, een specialisme binnen de sociale wetenschappen dat tot doel heeft de volwassen mens bij te staan in de ontwikkeling tot mondigheid, autonomie, humaniteit en verantwoordelijkheid. Door zijn boeken en workshops over de kalenders van de Maya’s werd hij landelijk bekend als ‘2012 deskundige’.
In de afgelopen twee jaar was hij nauw betrokken bij het organiseren van lokale en landelijke bijeenkomsten tbv de parallelle samenleving, was hij was spreker op diverse grote manifestaties zoals die van Vrouwen voor Vrijheid en was hij medeoprichter van de Vereniging van Vrije Journalisten (VVJ). Hij is al dertig jaar schrijver voor diverse tijdschriften (Spiegelbeeld, De Andere Krant, enz.) en van een tiental boeken, waaronder ‘Opgesloten in een piramide’ (2018). Hij is ook interviewer voor Café Weltschmerz en te zien in podcasts zoals Poppencast en Dutch Matrix.


Praktisch:
Locatie: Dorpshuis De Onderdijk, Sportlaan 10 in Onderdijk
Datum: 10 november aanvang 19.30 uur (inloop va 19.00uur)
Aanmelden en meer info: lezing@ziggo.nl
Toegang: € 12,50 alleen contant, geen pin, graag gepast betalen
.