Lezing: “Baas over eigen Gezondheid” – Ontgiften

door Ingenieur de Jong

Hierin staat centraal:
– Ontgifting (waarom en hoe),
– Zelfbescherming (tegen spikes, Graphene Oxide, shedding)
– Parasieten/verzuring,
– Lichaamsenergie
– en – het belangrijkste – wat kunnen we voor onszelf en mensen uit onze omgeving doen.
CDS, waterstofperoxide, zeoliet, Boor (Borax), magnesium/magnesiumolie, jodium, DMSO/MSM en natriumbicarbonaat komen aan de orde, zo ook voeding.

Tot slot vertelt Bauke nog wat over drinkwaterkwaliteit. Hij laat iedereen zien hoe men CDS, Boorstamvloeistof, magnesiumolie en bv DMSO-oogdruppels zelf kan maken.
Er is veel ruimte voor vragen, want de lezing is in ongeveer anderhalf uur klaar. De ervaring leert echter dat, met alle vragen, het meestal 3 uren duurt. Bauke brengt alles voor iedereen mee, zoals starterskits en hulpstoffen, zodat je eventueel direct zelf aan de slag kunt.

Tijdens de pauze is er een verkoopmoment en na de lezing nogmaals. Het is handig dat een ieder voldoende contant geld mee brengt. Pinnen is niet mogelijk.

Je hoeft niet (direct) te beslissen, maar een nabestelling maakt het duurder. Na de lezing ontvangt iedereen uitgebreide informatie per e-mail.

Praktisch
Datum: donderdag 7 december 19.30 – 22.30  (deur open half uur van tevoren)
Adres: Dorpshuis de Onderdijk, Sportlaan 10 Onderdijk
Investering: 20 euro (bedrag is contant te voldoen bij binnenkomst)

Let op! De lezing is volgeboekt bij 20 aanmeldingen, het is dus verstandig op tijd te reserveren om je plaats zeker te stellen. Aanmelden kan via lezing@ziggo.nl.