Lezing De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten

Middag-workshop (lezing met oefeningen) door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei? Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk hormoonkliertje en kerntje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In de lezing wordt uitleg gegeven over de werking van de pijnappelklier en hoe je je gezondheid ermee kunt stimuleren. Er zal ook een geleide meditatie gedaan worden en enkele eenvoudige maar krachtige pijnappelklieroefeningen.

Deze middag zal gaan over:

De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving:

  • De communicatie met ons zenuwstelsel en de zintuigen
  • Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan.
  • De kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers.

De biologie van de pijnappelklier:

  • Waar zit de pijnappelklier in ons brein?
  • De productie en de werking van pijnappelklierhormonen.

De pijnappelklier in gezondheid, genezing en bewustzijn:

  • Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier.
  • Het inzetten van de pijnappelklier om bewustzijnsuitbreiding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren, met meditatieve oefeningen.
  • De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk.
  • Wat oude en nieuwe culturen over de pijnappelklier wisten.
  • De pijnappelklier als kosmische antenne.

Deze mini-workshop is tevens een introductie van de driedaagse workshop De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten, op de zaterdagen 19 en 26 september en 3 oktober 2020 op dezelfde lokatie. Zie Inspiradiance .

De spreker
Dr. Saskia Bosman is bioloog, zelfstandig onderzoeker, bewustzijnstrainer en organisator van spirituele natuurreizen. Saskia verdiept zich al ruim 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van Aarde en Kosmos. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als bioloog en bewustzijnsonderzoeker in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.  Meer informatie zie www.inspiradiance.nl.

Saskia Bosman

Praktisch
Datum en tijd: Zondag 19 april 2020, 14:00-17:00,

Lokatie: Online,
Toegang: € 20,- per persoon.
Aanmelden klik hier

Na aanmelding ontvang je betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling en adres (dit laatste uitsluitend voor de administratie) volgen een bevestiging en een kwitantie.