Lezing over klimaat en energie op 18 april 2019

Na het Marrakesh pact heeft regering Rutte 3 nu een desastreuze klimaatwet doorgedreven, waarvan de kosten gigantisch zijn en het nut nul is. De burger die voor alle kosten opdraait wordt niets gevraagd en wordt ronduit bedrogen. Kees de Lange vindt dit anti-democratisch en in feite een kwalijke staatsgreep.

Sinds het klimaatakkoord is afgesloten horen we dagelijks over CO2, opwarming en vooral kosten. Hoe zit het nu precies? Tijdens deze lezing leer je dat er veel verwarrende en misleidende informatie over het klimaat tot ons komt. Het ‘veranderende’ klimaat zal door allerlei toeslagen en belastingen een flinke kostenpost worden voor elk gezin.

Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange studeerde wis-, natuur- en sterrenkunde aan de UvA en promoveerde in de Theoretische Chemie in Bristol, UK. Hij is emeritus hoogleraar fysische chemie en chemische fysica aan zowel de UvA als de VU. Zijn research betreft atmosferische chemie en fysica, en magnetische resonantie, alsmede het ontwikkelen van complexe fysische modellen. Zijn onderzoek is vastgelegd in enige honderden publicaties. Hij is tot op de huidige dag actief in wetenschappelijk onderzoek. In de periode 2011-2015 was hij als een van de zeer weinige bèta’s lid van de Eerste Kamer.

Praktisch:
Datum,: donderdag 18 april 19.30 uur
Locatie: Kefirboerderij de Annahoeve, Broerdijk 10, 1679 GK Midwoud
Toegang: € 10,–
Aanmelden: mail naar lezing @ ziggo.nl graag met je telefoonnummer erbij (spaties weglaten in het emailadres).