Lezing De tranen van onze voorouders 21 maart 2019


Pijnlijke en onafgeronde ervaringen Veel mensen zijn onbewust belast met de pijnlijke en onafgeronde ervaringen van hun (voor)ouders. Er wordt energetisch veel overgedragen van generatie op generatie! Met het fysiek sterven van onze (voor)ouders blijft de verbinding met hen nog van kracht. Veel van die gebeurtenissen werden weggezet onder ‘daar praten we niet over’.

De Tweede Wereldoorlog en de Katholieke kerk hebben daar een enorm omvangrijke rol in gespeeld. Wat onopgelost achterblijft zoekt naar nieuwe wegen Wat onopgelost achterblijft zoekt naar nieuwe wegen om alsnog naar het daglicht te komen. Helaas zien we niet meer hoe die verbindingen tegenwoordig liggen. We brengen onze huidige problemen niet meer met oude gebeurtenissen in verband. Vandaar dat het van groot belang is je voorouders te kennen, vooral waar het soms pijnlijk was. Natuurvolken weten dit en kennen in hun tradities allerlei ceremonies en rituelen die ten aanzien van deze overdracht heling bewerkstelligen voor waar nodig, zodat de nazaten niet onnodig belast worden met oude energieën.

‘Unfinished bussiness’
Maarten haalt in deze lezing diverse voorbeelden aan uit zijn praktijk. Hij legt uit hoe de ballast van degenen die deze gebeurtenissen hebben meegemaakt, overgedragen wordt op de volgende generaties. Bovendien geeft Maarten handvatten hoe het nageslacht, wij dus, zelf aan de slag kan gaan om deze ‘unfinished bussines’ te transformeren en los te laten zodat de verstorende werking stopt. Deze lezing is in eerste instantie informatief bedoeld. Ervaring leert echter dat mensen er dikwijls door geraakt worden en met veel inzichten en innerlijke beweging naar huis toe gaan.

Locatie: Dorpshuis de Onderdijk, Sportlaan 10 Wervershoof/Onderdijk
Aanvang: 19.30 uur
Toegang:€ 10,- excl. Koffie/thee (contant ter plaatse, geen pin)
Aanmelden: mail naar lezing @ ziggo.nl (zonder spaties).

Maarten is geboren in 1962 en sinds 1995 werkzaam als regressie-/reïncarnatietherapeut. Hij voelt veel verwantschap met het sjamanisme en is actief in uitwisselingsprogramma’s met de Irokezen, de Canadese ‘indianen’. Na een opleiding in regressie- en reïncarnatie therapie heeft Maarten nog diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord-Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij hebben hem het belang van het werken met de voorouders geleerd en van het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen
http://www.maartenoversier.nl/

https://www.maartenoversier.nl/